Ik zag de juwelen van Dansk Smykkekunst en was direct verkocht!

Ik zag de juwelen van Dansk Smykkekunst en was direct verkocht!
Maart 25, 2017 Tine Hylebos

Een korte inleiding:

Dansk werd opgericht in 1971 door de Familie Storm, met de productie van zilveren sieraden.

Dansk Smykkekunst  haar kantoor is gevestigd in Herlev, waar men met een enthousiast team, een succesvolle onderneming weet neer te zetten. Het bedrijf heeft één van Scandinavie’s grootste collecties van mode-sieraden en accessoires, en je kan ze bij mij kopen.

Een bijzonder uitgangspunt:
Christian en Marlene geloven in het idee, ‘dat alle vrouwen de kans mogen krijgen om een uniek ontwerp te dragen voor een betaalbare prijs’. De inspiratie hiervoor, komt voornamelijk uit de Scandinavische modewereld.

Op 26 juni 2014 hebben Marlene en Christan Storm, van zijne Koninklijke hoogheid Koning Frederik de Negende, een Honorary Award ontvangen. Dansk Smykkekunst is erkend voor hun bijzondere inzet op de Deense exportmarkt. Sinds kort mag ik de juwelen van Dansk Smykkekunst verkopen in de zaak en daar ben ik  natuurlijk heel blij om!

Kom gerust een kijkje nemen in de zaak en ontdek de prachtige juwelen van Dansk Smykkekunst!

Tot binnenkort?

Comments (0)

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*