Start To Make-up

Start To Make-up
Maart 25, 2017 Tine Hylebos
In Make- up, Ongecategoriseerd

Waarschijnlijk is het “mooier maken” iets van alle tijden. Al dertigduizend jaar geleden werden er door onze verre voorouders al producten gebruikt die we tegenwoordig onder het begrip make- up zouden plaatsen. De wereld waarin we leven is zeer visueel ingesteld. Het is logisch dat een verzorgde persoonlijkheid veel aantrekkelijker wordt bevonden en dus ook in de maatschappij meer kansen krijgt. En verzorgd heeft niets te maken met “mooi”. Mooi is persoonlijk en wat de ene mooi vindt kan de ander vreselijk vinden. Deze workshop gaat over tijd maken voor jezelf en je imago. Make- up gaat over het beste uit jezelf halen, over jezelf niet te kort doen. Je imago gaat niet alleen over hoe anderen je zien, maar ook over hoe we onszelf zien. Als je weet dat je er goed uitziet, straal je zelfvertrouwen uit. In deze workshop leren we een eenvoudige, natuurlijke dag- make- up aanbrengen, die vrij natuurlijk oogt, maar die je tegelijkertijd wel doet stralen. Een make- up die je ‘s morgens in 10 minuten kan aanbrengen.

Je kan een workshop boeken individueel of met vriendinnen. Neem contact op voor meer informatie.

Comments (0)

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*